Szkolenia HACCP


Przeprowadzamy szkolenia specjalistyczne dla pracowników firm i kadry zarządzającej w zakresie:

0
1. Wymagania HACCP/GHP/GMP
2. System HACCP w produkcji żywności
3. System HACCP w obrocie żywnością

 

00

 

 

Podmioty zobowiązane do stosowania systemu HACCP, to m. in.:
• firmy produkujące środki spożywcze (piekarnie, zakłady mięsne, itp.);
• producenci opakowań do kontaktu z żywnością;
• magazyny i mroźnie żywności;
• hurtownie spożywcze i importerzy;
• restauracje, stołówki, hotele i ośrodki spa;
• zakłady żywienia zbiorowego (szpitale, szkoły);
• bary, pizzerie, fast-food;
• hipermarkety, delikatesy i sklepy spożywcze;

 

 

Jesteś zainteresowany naszą ofertą? Zostaw nam swój numer, oddzwonimy

Imię i nazwisko (wymagane)

Nazwa firmy

Numer kontaktowy(wymagane)