Szkolenia hACCP
Przeprowadzamy szkolenia specjalistyczne dla pracowników firm i kadry zarządzającej w zakresie:
1. wymagania HACCP/GHP/GMp
2. system hACCP w produkcji żywności
3. System HACCP w obrocie żywnością
Podmioty zobowiązane do stosowania systemu HACCP, to m. in.:
• firmy produkujące środki spożywcze (piekarnie, zakłady mięsne, itp.);
• producenci opakowań do kontaktu z żywnością;
• magazyny i mroźnie żywności;
• hurtownie spożywcze i importerzy;
• restauracje, stołówki, hotele i ośrodki spa;
• zakłady żywienia zbiorowego (szpitale, szkoły);
• bary, pizzerie, fast-food;
• hipermarkety, delikatesy i sklepy spożywcze;
Siedziba firmy
ul. G. Arnolda Fibigera 1A
62-800 Kalisz
Zadzwoń
508 223 983 / 508 223 984
Adres E-mail
osc.arkadia.bhp@gmail.com